Salgsstrategi

Synergi mellem strategi og salg

Når du arbejder sammen med os om salgsstrategi, bringer du din markedstilgang i overensstemmelse med din strategi, og du får udviklet en dynamisk salgsproces, der er skræddersyet til dine kunders behov og udfordringer.

Best Practice Salgsstrategi

90% af selv velformulerede og velplanlagte strategier overlever ikke mødet med virkeligheden, og I arbejdet med vores kunder ser vi ofte en af de vigtigste årsager til denne statistik: Ledelsen opsætter ikke klare rammer for, hvordan deres virksomhed skal konkurrere i markedet; salgsafdelingerne sælger til vidt forskellige segmenter fra den ene dag til den anden, og den gensidige kommunikation er enten begrænset eller præget af misforståelser.

Vi tilbyder dig to muligheder indenfor salgsstrategi og salgsledelse:

  1. Tilmeld dig kurset i Strategisk Salgsledelse, som jeg afholder sammen med CBS Executive Sommerskole i uge 34. Her underviser jeg sammen med Karina Burgdorff, som er en de mest kendte og aktive salgsforskere i Danmark. Derudover kan du se frem til indlæg fra nogle af Europas førende forskere og danske erhvervsledere. Sidste år holdt jeg en kortere version af kurset, også i samarbejde med CBS, og her til højre kan du se en video om det kursus samt en kort introduktionsvideo til kurset i år.
  2. Book et online møde om salgsstrategi: Når du samarbejder med os om din salgsstrategi, starter vi med at opnå en forståelse for jeres mål og hvor i markedet, I  hidtil har opnået jeres bedste resultater. Derefter udfører vi kvantitative og kvalitative kundeundersøgelser, som hjælper jer med at udbygge og gentage jeres succeser. På baggrund af den data udarbejder vi sammen en plan for, hvordan I for fremtiden skal gå til markedet, og hvordan jeres salgsafdelinger skal omsætte jeres strategi til handling. Dernæst træner vi jeres sælgere i at levere den rådgivning og værdi, jeres kunder har brug for, og vi følger op for at måle resultaterne og korrigere jeres salgsproces i henhold til de erfaringer, I gør jer. Download vores e-bog om salgsstrategi i feltet til højre og se, hvordan et projekt typisk forløber.

Download e-bog om salgsstrategi

Vil du vide mere om Best Practice indenfor salgsstrategi? Med denne guide kommer du godt i gang.